Zijdebloemen

De Zijdebloemen specialist heeft een enorm breed aanbod aan kunstbloemen. Van kunstbloemen in pot tot bloemen gebundeld in een prachtig boeket. Vragen over de kunstbloemen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

TOP-kwaliteit zijde bloemen

Bloemen Korbeld heeft het grootste assortiment TOP-kwaliteit zijde bloemen van Oost-Nederland.

Heeft u geen groene vingers, of is er een plek waar weinig zonlicht is? Dan kunt u kiezen voor diverse soorten en maten natuurgetrouwe zijde bloemen of planten. Onze zijde bloemen en zijde planten zijn niet van echt te onderscheiden en bieden veel mogelijkheden en voordelen; van één mooi takje tot totale overgang op zijde, alles is mogelijk.

Als u geïnteresseerd bent lopen we, eventueel op afspraak, samen door onze winkel en gaan we kijken wat het best bij u past. Plaats, stijl, afmeting en kleuraccenten kunnen van invloed zijn. Foto’s van het interieur zijn daarbij helpend. We kunnen tot een voorstel komen en arrangeren het vervolgens, eventueel in uw bijzijn, tot een passend geheel. Aanpassingen blijven altijd mogelijk.

Voor bedrijven, restaurants, showrooms, etc bieden we de mogelijkheid om een periodiek abonnement (bijvoorbeeld per seizoen) af te sluiten.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van producten welke wij kunnen leveren. Echter wij maken desgewenst alles op maat, dus voor kleur, stijl en prijs kunnen wij alles exact op maat maken.

Neem eens  vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Scroll naar top